2013. május 16., csütörtök

Zsenge tavaszi zöldborsóleves

fényképezte: Sarudi Detti

Szerintem gyönyörű. És isteni finom... egy tányér tavasz:-)

Hozzávalók 1 tányérhoz (bár érdemes rögtön duplázni, mert repetát követel):
- 1/2 alma, meghámozva, kockára vágva
- 4  levél mángold
- 1 marék zöldborsó
- 1/2 pohár víz
- csipet só
- 1 ek. olivaolaj

A díszítéshez: 
- kevés apróra vágott petrezselyem és mángold
- néhány szem zöldborsó
- 1 kis fej retek (külön köszönet érte Adrinak, aki egész hétre ellátott engem zöldekkel)

A hozzávalókat összeturmixolom, majd feldíszítem. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése