2013. május 6., hétfő

Medvehagymába bugyolált zöldségkrém

fényképezte: Sarudi Detti

Ez volt a garázsvásáros szombati csajos ebédünk, némi aszalt kenyérrel (krékerrel). A zöldségkrém is nyers természetesen. Most ez a kedvenc kencém, szokás szerint ötperces és isteni finom. 

Hozzávalók:
- 10 dkg tökmag kb. 15 percre beáztatva
- 10 dkg napraforgómag kb. 15 percre beáztatva
- 1 paradicsom
- néhány szem olajban eltett aszalt paradicsom
- néhány levél medvehagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 1/2 kápia vagy kaliforniai paprika
- só, bors, fűszerek ízlés szerint 

A hozzávalókat összeturmixolom és kész is.
Jó étvágyat! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése