2014. május 7., szerda

Táncolj az Élet ritmusára!

fotó: Pinterest

Mindig mást akarunk. Én is. Szebbet, jobbat, többet, nagyobbat. 
Nem elég új és nagy az autónk, jó lenne egy nagyobb lakás és több pénz. Előre szaladunk a kapcsolatokban is - nem engedjük, hogy a saját ritmusa szerint fejlődjön, már az elején ki akarunk kényszeríteni olyan dolgokat, amelyeknek még nem jött el az ideje.

Sosem elégszünk meg azzal, amink éppen van. Pedig a tanulnivalóink és minden, amire szükségünk van, máris ott vannak az orrunk előtt.

Tervezgetünk és ábrándozunk, ami teljesen rendben is van, hiszen csak így juthatunk előre... de ne most akarjunk valamit, ami esetleg később lehet csak a miénk. 

Mert a folytonos akarással és irányítással mindent elrontunk. Elmúlik a pillanat anélkül, hogy élveztük volna és megtanultuk volna belőle azt, amit kellett, ami személyesen a miénk - és amely tapasztalatokkal felvértezve tényleg megteremthetnénk, amire vágyunk.

Más ritmusra kell táncolnunk. El kell engedni a feszülést és hagyni, hogy az Élet vezessen.
Mert hidd el, hogy mindig mutatja az Utat. Mindig megkapod tőle azt, ami éppen aktuálisan a Tiéd - akkor is, ha nem akarod. Csak hagyd magad. Nyílj ki és engedd be. Ne akarj mást, ne akarj olyat, ami nem most, vagy egyáltalán nem a Tiéd. 

Mert ami számodra rendeltetett, azt úgysem kerülheted el. Egyszerűbb élvezni, ami VAN, mint ellenkezni és mást akarni. Nem? De. Hát akkor? Engedd el magad és élj...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése