2014. január 25., szombat

Miért ne élhetnél szabadon?

fotó: Pinterest

Éljük az életünket és nem is vagyunk tisztában vele, mi minden akadályoz abban, hogy valóban önmagunk legyünk. Hogy azt az életet éljük, amit vállaltunk, ne a szüleinkét, a nagy- és dédszüleinkét; és ne akadályozzanak előző életek és gyerekkori traumák sem.

Útkeresésem első szakaszában rengeteg családállításon, előző életbeli utazáson és különböző tanfolyamokon jártam, amelyek mind közelebb vittek önmagamhoz. Aztán a legjobb barátnőmmel (akivel ugyanazon az úton járunk, ugyanazokon a folyamatokon megyünk át  és olyan mintha ő és én ugyanazon léleknek egy-egy darabkája lennénk) úgy döntöttünk, hogy egymás segítségével feloldunk MINDENT, ami akadályoz bennünket abban, hogy a saját életünket éljük. 
Az oldások olyannyira jól sikerültek, hogy kivittük őket a világba. Ő is, meg én is.

Ha úgy érzed, nem megy egyedül, ha nem tudod átlépni a falaidat, gyere - segítek Neked.

Ne kérdezd, mi fog történni, mert sosem tudom előre. Angyalok vezetnek, ez biztos. Olyan, mintha összegyúrnánk egy meditációt, egy családállítást, egy utazást - de jóval mélyebbre megyünk, mint egy "szokványos" meditációban. Lehet, hogy egy korábbi életedbe megyünk vissza, lehet, hogy a gyerekkorodba, vagy egy másik dimenzióba, ahol meghallod az Angyalok üzeneteit.

Néha olyan dolgok buggyannak fel belőled, amire sosem gondoltál volna. Máskor tudod, mi fog történni, mert már látod, mi a gócpont, de nem tudod egyedül kibogozni a szálakat. Az oldás hatására megérted magad és másokat, megbocsátasz és elindulsz - önmagad felé. És ahogy telik az idő, ráébredsz, hogy ami korábban probléma volt, már meg sem érint. Már nem félsz, nem vagy dühös és nem érzel fájdalmat sem.

Csak a Szeretet marad. Szabad vagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése