2013. január 27., vasárnap

Aktuális tanfolyami időpontok


Angyal I. – Élet az angyalokkal
február 10., vasárnap
Angyalmeditáció:
február 13., 18 órától 20 óráig
ára: 1000 Ft
Angyal I/B. – Angyalokkal az életünkben
Ezen a tanfolyamon megtapasztaljuk, hogy hogyan élhetünk a mindennapokban az angyalokkal. A két nap során különleges tapasztalatszerzés céljából több mint ötven angyal áll rendelkezésünkre. Az első huszonkét angyal meghatározott sorrendben való felvétele egészen különleges beavatáshoz vezet.
Az angyalokkal való munka során megtanuljuk a problémák megoldását, a blokkok feloldását, a félelmek és terhek elengedését, önértékelésünk erősítését és a kozmosszal való egység megtapasztalását.
A tanfolyam segítséget nyújt abban is, hogy megismerjük, elfogadjuk és szeressük önmagunkat, hiszen ezáltal válhatunk csak képessé arra, hogy szeretetünket másokkal is megosszuk.
Engem ez a tanfolyam segített leginkább az önelfogadásban és abban, hogy megtanuljak feltétel nélkül szeretni.
február 16., szombat
Arolo I. – ha szeretnél továbblépni a gyógyításban
február 23., szombat
Az AROLO egy atlantiszi gyógyítási módszer, mely a Reiki aktív oldala. Az AROLO rendszerében ismét megtaláljuk azt a teljességre vonatkozó alapelvet, ami Atlantiszon uralkodott. Az embert mindig a maga teljességében közelítjük meg, nem a betegség különálló tüneteit vizsgáljuk. Ugyanis a tünetek nagy számának is mindig egyetlen oka van. Célzottan ezt az okot kezeljük, ezáltal igen hamar mélyreható eredmények érhetők el.
Reiki I.
február 03., vasárnap
A tanfolyamok 9 órakor kezdődnek és kb. 18 óráig tartanak. Kényelmes ruhában gyere, enni- és innivalót kérlek, hozz magaddal.
Bejelentkezés:
telefonon: 20/548-5397
vagy e-mail-ben: szalai.barbara@upcmail.hu
Szeretettel várlak:
Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése