Egy kis édesség ebben a borús időben...
Hozzávalók:
- egy csésze 12 órára beáztatott dió
- 10 szem datolya
- karobpor
- méz vagy agavé szirup, ízlés szerint
- egy marék aszalt áfonya
A hozzávalókat az áfonya kivételével összeturmixolom. A masszához hozzáadom az áfonyát, gombócokat formázok és durvára őrölt dióba hempergetem őket.
Kb. 20 darab lett belőle, nem sikerült megszámolnom, mert elég gyorsan elfogyott - ezt a pár darabot sikerült a fotózáshoz megmentenem:-)
Hozzávalók:
- egy csésze 12 órára beáztatott dió
- 10 szem datolya
- karobpor
- méz vagy agavé szirup, ízlés szerint
- egy marék aszalt áfonya
A hozzávalókat az áfonya kivételével összeturmixolom. A masszához hozzáadom az áfonyát, gombócokat formázok és durvára őrölt dióba hempergetem őket.
Kb. 20 darab lett belőle, nem sikerült megszámolnom, mert elég gyorsan elfogyott - ezt a pár darabot sikerült a fotózáshoz megmentenem:-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése