2014. február 9., vasárnap

A szíveddel láss!

 fotó: Pinterest


Mindent, ami Veled történik, a szíveddel érzékelj. Láss túl a fátylon - az álarcokon, játszmákon, a látható dolgokon. Ne zárd el a szíved a világtól, mert a valódi látás képességétől is elzárod magad. Csak nézel, de nem látsz.

A valóság sokszor egész máshogy fest, mint ahogyan azt földi szemmel látjuk. Ítéletet alkotunk, minősítünk, az agyunkkal akarjuk irányítani az eseményeket, mindenáron meg akarunk oldani mindent és észérvekkel próbálunk dönteni.

Nem merünk a szívünkre hallgatni.
 
Holott a szív mutatja meg az Igaz Utat - mert a Lélek szól a szív nyelvén. A szívbéli érzések és döntések sosem logikusak, általában értelmezhetetlenek agyunk számára. Nem baj, csak tárd ki a szíved és figyelj: lásd meg a dolgok mögöttes tartalmát - nem kell értened, csak érezd meg, hogy ott vannak. Vedd észre, hogy a dolgok, amelyek a felszínen negatívak és egyáltalán nem logikusak, mennyi pozitívummal jártak és milyen sokat tanultál belőlük. Minden érted történik - azért, hogy lelked fejlődjön. Nincsenek negatív dolgok - minden dolog csak VAN. Minden csak tapasztalás. 

Tapasztalj, láss, érezz és élj - szívből. És ha megnyílsz az Élet előtt, látásod is kitisztul. Képessé válsz felfogni az igazságot, érzékelni és befogadni szívedbe az angyali csodákat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése