2011. augusztus 15., hétfő

Kezelési formák


Többféle kezelési módszerrel dolgozom, a páciens problémájától függően. Vannak, akik nem konkrét problémával érkeznek hozzám, csak fáradtak, kimerültek és szeretnének feltöltődni. Ilyenkor általában Reikivel kezelek, megtisztítom az aurát, harmonizálom a csakrákat.

A Reiki:
- harmonizál

- elősegíti a blokádok feloldását

- aktiválja az öngyógyító erőket
- feloldja a stresszt
- gyógyító életenergiákat hoz

- csökkenti és megszünteti a fájdalmakat.

Egy Reiki kezelés kb. másfél óra.


Ha a páciens konkrét problémával érkezik és gyógyulni szeretne, akkor olyan technikákat alkalmazok, amelyek közvetlenül a betegség okát szüntetik meg, feleslegessé téve ezáltal annak fizikai szinten történő megnyilvánulását. Nagyon fontos, hogy az embert mindig a maga teljességében kell megközelíteni, nem pedig a betegség különálló tüneteit vizsgálni. Ugyanis a tünetek nagy számának is mindig egyetlen oka van.

Az AROLO-TIFAR egy energetikai diagnosztikai rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését. Programozott hegyikristályokkal dolgozom, melyek segítséget nyújtanak a diagnózis felállításában, ill. a hibás, belső energiastruktúrák megváltoztatásában.
Az összes ismert gyógyászati módszer közül ennek van a legfinomabb rezgése és emiatt testünk energetikai felépítéséhez legközelebb áll. A pontos diagnózis és az AROLO energia jellegzetes felépítése miatt igen rövid idő alatt mélyreható eredmények érhetők el. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése