2011. augusztus 23., kedd

AURA

Az AURA a testet körülvevő energiamező, melynek jellegzetes sugárzása van. Az aura színei megmutatják az energiarezgés sebességét. Az aura színeinek meghatározott jelentései vannak, mivel az energia rezgése a lélek és szellem, tehát az érzelmek és gondolatok által változik.

Az emberi energiatestek felépítése (az aura rétegei):

-         Étertest 
Átmenetet jelent anyag és energia között. A fizikai testtől 1-3 cm-re található. Szerkezete hasonló a fizikai testéhez, tartalmazza az anatómiai képletet éteri szinten. Meghatározza a fizikai test formáját.
Feladata a fizikai test működésének szabályozása, a fizikai érzetek (fájdalom, öröm) érzékelése. A fizikai testet ért műtéti hegek, sérülések is látszanak benne.
Csakrája a gyökércsakra.

-         Érzelmi test
Követi a fizikai test határait, kiterjedése a fizikai testtől kb. 2,5-7,5 cm, érzelmeink változásával együtt folyamatosan kavargó és változó, színes, felhőszerű képződmény.
Feladata az érzelmek kifejezése, a szexuális energia harmonikus áramoltatása a testben.
Csakrája a nemi csakra.

-         Mentális test
A fizikai testtől 7,5-20 cm-re található. Gondolatokat és gondolatformákat tartalmaz. Az élettel, a lineáris gondolkodással áll szoros kapcsolatban. Feladata az érzelmi élet harmonikus irányítása. Leginkább a fej és a váll körül, sugárzó fényként látható.
Csakrája az elosztócsakra.

-         Asztráltest
15-30 cm-re található a fizikai testtől, összekötő híd a fizikai és spirituális síkok között. Általa képesek vagyunk a magunk és mások iránt érzett szeretet megélésére. Itt tároljuk érzelmeinket, amik hatással vannak fizikai testünk állapotára is.
Csakrája a szívcsakra.

-         Éterikus test
A fizikai testtől 30-45 cm-re található. Tartalmazza a fizikai test és az összes alsóbb test éterikus mintázatát. Lehetővé teszi az akarat, a gondolkodás és érzések leképezését a fizikai síkra. Feladata a személyes szükségleteinkért való felelősségvállalás.
Csakrája a torokcsakra.

-         Mennyei test
60-85 cm-re található a fizikai testtől. A spirituális sík érzelmi szintje, amelyen keresztül átélhetjük az Univerzummal, Istennel való EGYséget, valamint a feltétel nélküli Krisztusi szeretetet. Feladata az intuíció, kreativitás megélése, a vágyak átültetése a fizikai síkra.
Csakrája a homlokcsakra.

-         Spirituális test
A spirituális sík mentális szintje. 75-110 cm-re terjed a fizikai testtől. Összeköt a mindenséggel. Itt található a jelen életünkre érvényes múltbéli karma lenyomata.
Csakrája a koronacsakra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése